Възможности за Продавачи и Купувачи

Xsell.bg е сайт, който предлага възможност на своите потребители да публикуват БЕЗПЛАТНО своите листинги (обяви, оферти и търгове).

Продавачите могат да се възползват от опростения метод за публикуване на своите обяви с възможност за добавяне на снимки, видеа разнообразни възможности свързани с тематика и потребноста на обявата им, както и възможности за подсилване на листингите им чрез различни варианти и рекламни екстри.

Моля, запознайте се с Общите условия и правилата на сайта, преди да продължите да го използвате.

ПРОМО ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

1. Всеки новорегистриран потребител в XSELL.BG получава 20лв БОНУС в акунта си с които да промотира обявите си в сайта!

2. Всеки месец, един от участниците в нашата фейсбук група Обяви, Оферти и Търгове, избран на произволен принцип, ще печели още 20лв в акунта си в XSELL.BG с които да промотира обявите си в сайта!

3. Всеки месец един от феновете на страницата на Xsell.bg във Фейсбук, избран на произволен принцип, ще печели още 20лв в акунта си в XSELL.BG с които да промотира обявите си в сайта!

4. За СЕРИОЗНИ ТЪРГОВЦИ готови да качат над 100 обяви, оферти и търгове в XSELL.BG предлагаме 3 МЕСЕЦА ВИП АКАУНТ в който всички възможности за промотиране на обявите им в сайта са БЕЗПЛАТНИ!


Възможности за Продавачи

Това е списък с някой от възможностите за продавачи:

 • "Моят акаунт" Тази страница ви дава възможност да управлявате профила си и свързаните с него обяви и настройки.
 • "Публикуване" Процеса на публикуване на обява, оферта или търг е бърз и лесен. Само с няколко клика и попълване на нужната инфомация за листинга ви, той ще бъде онлайн само за няколко минути.
 • "Моите активни обяви" В тази секция ще намерите всичките си обяви които са активни в текущият момент. Можете да ги редактирате ии деактивирате.
 • "Моите изтекли обяви" Секцията съхраняваща вашите изтекли обяви. Можете да ги подновите или изтриете.
 • "Система за съобщения" Чрез нея ние ви даваме възможност да коуникирате с купувачите в сайта, без да се налага да отваряте вашият имейл. Тя също така ви дава възможност за "лични" настройки, които отговарят за запазването на емейла ви в анонимност от останалите потребители.
 • "Разглеждане по миниатюри/thumbnails" Тази опция ви дава възможност да задавате миниатюра за вашият листинг чрез първата качена снимка в него.
 • "Други обяви на продавача" Дава възможност на купувачите да разгледат всички листинги от вашият акаунт, които са активни в сайта.
 • "Сподели-с-приятел" Тази опзия от страницата на листинга позволява на посетителите да споделят информацията за него с други техни приятели чрез системата за съобщения.
 • "Свържи се с продавача" Позволява на купувачите директно да се свържат с вас докато разглеждат вашият листинг.
 • "Промо екстри" Всеки продавач ма възможност да подсилва листингите си чрез промо екстри за популяризиране и привличане на вниманието на посетителите към неговите обяви. Максималната продължителност на всяка от промо екстрите е 30 дни, като активирането и подновява продължителността на вашата обява. Например, ако изберете продължителност на обявата си 1 месец (от 1-ви до 30-ти Януари) и решите да добавите промо екстра на вашата обява 3 дни по късно (3-ти Януари), то с добавянето на промо екстрата вие ще подновите продължителноста на листинга си и началната му дата ще е деня на активираната промо екстра (3-ти Януари) а крайната дата съответно ще бъде 2-ри Февруари. Ако изберете продължителност на обявата си 1 седмица, и активирате промо екстра с публикуването, то промо екстрата ще е валидна за периода на обявата. Тоест 1 седмица.
 • "Екстра Етикети" Е промо екстра, която добавя етикетче за превличане на вниманието към листинга ви. То се визуализира в горната дясна част на миниатюрата на обявата ви при разглеждането от посетителите на сайта.
 • "Избрани Обяви" С активирането на тази промо екстра вашите обяви се визуализират във секциите за "Избрани обяви" които са позиционирани на началната страница (показваща избраните обяви от всички категории) в сайта и в пространствата вляво и под всеки листинг (показваща избраните обяви от текущата категория на листинга). Вашите "Избрани обяви" се ротират заедно със всички други обяви, които имат активирана тази промо екстра.
 • "По-добро Позициониране" При избирането на тази опция, вашите обяви се показват на челни позиции при разглеждането на категориите или при резултатите от търсене на обяви в сайта.
 • "Удебелен Текст" Тази промо екстра одебелява текста на листингите ви, като това спомага за привличане на вниманието на купувачите дакато разглеждат всички останали листинги.

Възможности за Купувачи

Това е списък с някой от възможностите за купувачи:

 • "Моят акаунт" Тази страница ви дава възможност да управлявате профила си и свързаните с него настройки.
 • "Любими Листинги" Тази секция запазва всичките ви любими листинги, като по всяко време можете да ги наблюдавате, следите, или редактирате избора си за любими листинги.
 • "Разширено търсене" Чрез тази страница можете да изберете бързо и лесно критериите за желани резултати, които искате да намерите от всички активни обяви, оферти и търгове в сайта.
 • "Система за съобщения" Чрез нея ние ви даваме възможност да коуникирате с продавачите в сайта, без да се налага да отваряте вашият имейл. Те ще имат възможност да отговорят на вашите съобщения и вие да ги прочетете когато имате възможност.
 • "Други обяви на продавача" Този линк се визуализира във изгледа на всеки листиг и ви позволява да видите всички активни листинги на продавача.
 • "Сподели-с-приятел" Тази опзия от страницата на листинга ви позволява да споделяте информацията за него с други ваши приятели чрез системата за съобщения.
 • "Разглеждане по миниатюри/thumbnails" Тази опция ви дава възможност да разглеждате активни листинги в сайта по миниатюри без да се налага да кликате на него за да видите снимката му.
 • "Свържи се с продавача" Ви позволява директно да се свържете с продавача докато разглеждате вашият листинг.