Нормално търсене

Сортирай по:   РешеткаЛистГалерия

Най-нови обяви в Всички категории

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Идеално чистене на мазета и тавани София. Почистване и извозване на всякакви боклуци от дворове, гаражи, домове с подходящ транспорт и обучени хамали.

 

   0%

Sep 21-11:14

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Екип за пренасяне на пиана и рояли с опит. Дългогодишна практика и професионализъм при преместване на пиано с превоз в София и страната. Доказали сме се като водещи в бранша не само в качество, но и в цени на услугите. Позвънете и се уверете!

 

   0%

Sep 21-11:11

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Преместване на офиси, багаж, мебели в София. Експресно обслужване от Хамали Груп на изгодни цени за де/монтаж, опаковане и пренасяне с товарен превоз.

 

   0%

Sep 21-11:08

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Чистене на тавани и почистване на мазета в София. При нужда можете да се възползвате от извозване на строителни отпадъци от дворове, гаражи, жилища. Изхвърляне на клошарски боклуци със специализиран екип хамали и обемни камиони.

 

   0%

Sep 21-11:06

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Преместване на пиана и рояли от професионална компания. Хамали с над 20 годишен опит в пренасяне на пиано. Гарантирано спокойствие, сигурност и увереност при преместване на вашето пиано.

 

   0%

Sep 21-11:04

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Бързо почистване на мазета и тавани София. Изхвърляне на всякакви боклуци от дворове, гаражи. Чистене и извозване на битови, строителни отпадъци с камиони до сметище.

 

   0%

Sep 21-10:51

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Фирма за пренасяне на пиано и роял с превоз в София. Лесно и бързо преместване и транспортиране до избран от вас адрес. Съдействие при опаковане и акордиране на пиана, рояли от специалисти.

 

   0%

Sep 21-10:39

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Запознайте се с нашите цени за извозване на строителни отпадъци. П редлага ме услугата на ниво, експресно не само в София, но и в цяла област и близките градове . П ерфектно почистване на битови боклуци и изхвърляне с превоз на лицензирано сметище .

 

   0%

Sep 21-10:21

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Качествено и евтино чистене на мазета и тавани. Подбрани и опитни хамали за почистване и изхвърляне на отпадъци от гаражи, дворове, складове с транспорт в София и окръг.

 

   0%

Sep 21-10:19

Безплатно!

 
 : 0 |   : 0

Чистене на отпадъци от мазета, тавани в София и област. Почистване на ниски цени складове, гаражи. Чисти с опитен екип и извозване на битови боклуци с контейнери. Изхвърляне на строителни отпадъци от дворове.

 

   0%

Sep 21-10:09


Най-нови търгове Всички категории


Съжаляваме, но в момента няма нови търгове за показване.