Предишен  Следващ
Гривна „Безкрайност“ 
Номер на Офертата 2998
[  Информация за продавача ]

  Обява Прегледи: 400         

Гривна „Безкрайност“

  • Гривна „Безкрайност“
  • Гривна „Безкрайност“
  • Гривна „Безкрайност“
Цена: 21.99 лв.
Номер на Офертата 2998
Състояние Ново

Гривната „Безкрайност“ от медицинска стомана е с уникален дизайн, с който ще събираш всички комплименти на деня! Забрави за пластмасата и останалите вредни за здравето метали, които потъмняват след първата среща с водата и причиняват куп кожни раздразнения и заболявания. Предлагаме ти бижу от медицинска стомана, произведено в България, което гарантирано ще запази вида си поне 50 години, въпреки досега си със солена вода, пот или слънце. Гарантираме, че това бижу няма да потъмнее и няма да предизвика никакви алергични реакции на кожата.

Уникалното бижу е допълнено с кристал от колекцията Swarovski с AB ефект – „Северно сияние“. Специално създадени по поръчка на Ив Сен Лоран, кристалите имат допълнително покритие с Родий, което увеличава блясъка им. Това дава името на колекцията „Северно сияние“ или „Ефект на дъгата“, тъй като малко кристалче грее с всичките цветове на дъгата, придавайки на бижуто изключително излъчване и стил.  

Размер на основния елемент: 3 см х 0,5 см

Възможни размери на гривната: 16 см (S), 19 см (М) (+ 2 см удължител) 

В случай, че поръчваш бижуто за подарък на свои близки и приятели, може да не се притесняваш за опаковката – то ще пристигне в ръчно изработен плик от ретро хартия и канап, готово за подаряване. 

БЕЗПЛАТНА доставка за ВСЯКА поръчка от магазин "Читател" - https://shop.chitatel.net/.

chitatel.net

Коментари

 Коментари - Трябва да се впишете

Бъдете първи и задайте въпрос или напишете коментар в този листинг.

Реклама

Телефон

Контакт

Реклама

Предишен  Следващ

  НОВО

   Други избрани предложения от сайта

Реклама