Предишен 
Унисекс портфейл от естествена кожа с отделение за телефон и 2 закопчалки – серия Urban 
Номер на Офертата 249
[  Информация за продавача ]

  Обява Прегледи: 688         

Цена: 85 лв.
Номер на Офертата 249

Ръчно изработен портфейл от естествена кожа с възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви гравирани директно в-у кожата. Този портфейл тип органайзер ви дава възможност да носите със себе си на едно най-необходимото включително и мобилният  си телефон. Кожата иползвана за направата му е доста плътна и без хастар, тя се самопатинира с времето и си създава  калъп  в зависимост от това колко карти или пари носите със себе си . С течение на времето този слим портфеил може да  събере доста карти или пари в 1 отделение .

Подходящ за мъж или жена той е перфектният подарък както за вас , така и за вашият любим човек.

Моля, следвайте инструкциите за поръчка: – Инициали могат да бъдат гравирани върху кожата !!! (Моля, оставете бележка с покупката какво желаете да бъде гравирано)-Този кожен продукт се предлага с гравиране от 2-9 символа. -Това е ръчно изработен продукт, така че за изработването и изпращането на пратката са необходими 2-5 дни.

Технология: Портфейлът е изработен изцяло от плътна натурална естeствена телешка кожа без добавянето на изкуствени хастари и др. подлепващи материали ,които се използват за уплътняване на тънка кожа използвана за направата на повечето масови портфейли. По тази технология портфеилът MBG не може да се скъса лесно по ръбовете както повечето други.

Важно: Направили сме всичко възможно, за да се покажем най-точно цветовете на нашите продукти. Въпреки това: 1)Цветовете на продукта могат да варират в зависимост от вашия монитор, не можем да гарантираме, че на вашия дисплей цветовете ще отговарят на цветовете на продукта. 2) цветове могат леко да се разминават между различните партиди кожа.
mysticbulgaria

Коментари

 Коментари - Трябва да се впишете

Бъдете първи и задайте въпрос или напишете коментар в този листинг.

Реклама

Телефон

Контакт

Реклама

Предишен 

  НОВО

   Други избрани предложения от сайта

Реклама