Следващ
Органайзер за документи / визитник – естествена кожа и сменяема вложка 
Номер на Офертата 248
[  Информация за продавача ]

  Обява Прегледи: 784         

Цена: 35 лв.
Номер на Офертата 248

Ръчно изработен  калъф за карти и документи от естествена кожа с възможност за поставяне на персонални инициали или мотиви гравирани директно в-у кожата. Този органайзер е така направен ,че ако се скъсат найлоновите части лесно могат да бъдат подновени с нови стандартни такива. Подходящ за мъж или жена той е перфектният подарък както за вас , така и за вашият любим човек.

Моля, следвайте инструкциите за поръчка: – Инициали могат да бъдат гравирани върху кожата !!! (Моля, оставете бележка с покупката какво желаете да бъде гравирано)-Този кожен продукт се предлага с гравиране от 2- до 9 символа. -Това е ръчно изработен продукт, така че за изработването и изпращането на пратката са необходими 2-5 дни. Технология: Портфейлът е изработен изцяло от плътна натурална естeствена телешка кожа без добавянето на изкуствени хастари и др. подлепващи материали ,които се използват за уплътняване на тънка кожа използвана за направата на повечето масови портфейли. По тази технология портфеилът MBG не може да се скъса лесно по ръбовете както повечето други.

Важно: Направили сме всичко възможно, за да се покажем най-точно цветовете на нашите продукти. Въпреки това: 1)Цветовете на продукта могат да варират в зависимост от вашия монитор, не можем да гарантираме, че на вашия дисплей цветовете ще отговарят на цветовете на продукта. 2) цветове могат леко да се разминават между различните партиди кожа.
mysticbulgaria
Регион:

Коментари

 Коментари - Трябва да се впишете

Бъдете първи и задайте въпрос или напишете коментар в този листинг.

Реклама

Телефон

Контакт

Реклама

  Следващ

  НОВО

   Други избрани предложения от сайта

Реклама