Помощно упътване за магазин

Поздравления за вашият нов магазин! Ние създадохме тази страница, за да ви бъде в помощ при създаването на магазин. Вашият магазин предлага отлични опции, чрез които да подчертаете вашите най-активни листинги и да привлечете повече клиенти. Вашите основни възможности включват:

  • Качване на ваше лого
  • Избиране на дизайн, с който да допълните вашето лого
  • Да създадете ваши собствени категории
  • Да създадете ваши допълнителни страници "за нас", "свържете се с нас" и др.
  • Да изпращате и-мейли до клиенти, които са се абонирали за вашият магазин
  • Да проследявате посещенията на онлайн магазина ви чрез статистика

Първа стъпка: Запознаване с контролния панел на вашият магазин

Впишете се в сайта ни и влезте в контролния панел от страницата на вашият акаунт. Главната страница показва статистика на посетителите на вашият магазин и също така ви позволява да "включвате" и "изключвате" магазина. Може да видите предварително промените, които желаете да направите преди да сте ги записали. Ако вашият магазин е "изключен" само вие ще виждате съдържанието. Вие също така имате контролно меню, което е основното място, от което може да праите промени на магазина си. Нека започнем!

Втора стъпка: Персонализиране

Клиентската страница ви позволява да качите ваше собствено лого, което да се показва на главната траница на вашият магазин. Качете вашето лого. Ако нямате такова системата ще го замести с временно лого, докато си изработите ваше. Може да променяте височината и широчината ако желаете. Може да добавите име на вашият магазин, което да отговаря на вашето бизнес име или слоган. След това може да добавите бележка за "Добре дошли", която да съдържа кратко съобщение, което ще се показва в горната част на страницата на вашият магазин. Накрая изберете дизайн. Предлагаме ви няколко опции, от които да избирате за стила на вашият магазин.

Трета стъпка: Категории и страници

Тази страница ви позволява да създавате основни страници за търсене и категории на вашият магазин. Основната категория ще отвежда вашите клиенти до главната страница на вашият магазин. След това изберете категории. Единствените категории, които ще се показват ще бъдат тези, които вие сте си избрали. Добавяйте само категории и подкатегории, които смятате, че ще използвате за вашите листинги. Веднъж след като сте задали категории, ще ги виждате като допълнителна селекция при казчването на листинги. Добавете страници, които целаете да се показват. Страниците на магазина могат да бъдат използвани, за да кажат на вашите клиенти малко повече за вас и вашите продукти или услуги.

Четвърта стъпка: Бюлетин

Тази страница ви позволява да включите известяването чрез съобщения. Това позволява на посетителите на сайта да се абонират за вашият магазин. По този начин ще получават съобщение на и-мейл адреса си за вашите обяви и вие ще може да изпращате съобщения.