Благотворителност

Информация за благотворителност

Xsell.bg Ви дава шанс да организирате или подкрепите с дарение или покупка, благотворителни кампании.

ЗА ОРГАНИЗАТОРИ

Ако желаете да стартирате кампания за набиране на средства за благотворителна кауза, ние ще ви предоставим пълните ресурси на системата, за да го направите, обезпечени от всякакви такси, дори и тези за промотиране на олявите ви.

Можете да публикувате благотворителни търгове, оферти и обяви в нашата система, като приходите от техните продажби да отиват за вашата кауза.

Ние ще ви помогнем да я разпространите и ще се свържем с търговци и партньори, които са готови да ви предоставят стоки и услуги, които ще можете да продавате през профила си или ще ви помогнат с разпространението на каузата ви.

За целта се свържете с нас със запитване, и след кратка проверка на каузата ви, ако бъдете одобрен, вие ще бъдете вкаран в отделна потребителска група, в която всички възможности, които предлага системата на сайта ще бъдат безплатни за вас. Включително и промо екстрите с които можете да популяризирате вашите благотворителни листинги.

В случай, че публикувате търг или оферта, имате възможност да му зададете PayPal акаунт в който директно да се приемат плащанията.

До всяка обява качена от вас и другите одобрени организатори на благотворителни кампании ще се показва надпис “Благодетел” , което ще спомага за по-лесно разпознаване от останалите потребители и купувачи в сайта.

Ако нямате определена кампания с която да кандидатствате и просто искате да публикувате благотворителна обява, оферта или търг, можете просто да го направите като стандартен потребител в категорията “Благотворителност”

ЗА СПОНСОРИ И ПАРТНЬОРИ

Можете да подкрепите различни каузи в сайта по някой от изброените начини по-долу, или да се свържете с нас с ваша идея за материална, морална или медийна подкрепа.

Като купите благотворителни артикули, участвате в благотворителни търгове и разгледате благотворителните обяви за повече подробности.

Ако нямате възможност да ги подкрепите с парични средства, можете да се свържете с организатора и да му изпаратите каквото можете, а той да се опита да го продаде през акаунта си.

Ако сте собственик на бизнес, който би искал да участва като спонсор/дарител за активните каузи в сайта ни и има желание ивъзможностда ги подпомогне, се свържете с нас да обсъдим идеята ви.

Ако сте собственик на медийна компания, развит сайт или фейсбук страница, можете да ни помогнете с разпространението на каузите.

Ако нямате възможност да го подкрепите с нищо, но все пак искате да помогнете, можете просто да споделите информация или продукт от каузата, за да достигне до други потенциални купувачи на благотворителната оферта.

Всички листинги качени за благотворителни каузи са маркирани с надпис “Благодетел” и с всички приходи от тях ще бъдат подкрепени дадени благотворителни каузи.

При публикуването на обява, оферта или търг, всеки търговец може да избере опция за дарение в размер на 1 лев, като при този избор до името на листинга му се добавя бадж , който оповестява, че с публикуването на въпросния листинг е направено дарение.

Активни благотворителни СПОНСОРИ и ПАРТНЬОРИ в Xsell.bg